Bye!

Nu slutar jag blogga här helt och hållet! Vet inte ens varför jag bloggar här så länge nu? Kanske för att jag aldrig fattat hur man fixat en hyfsad design men nu ser den helt okej ut! Headern ser helt katastrofal ut, men det är bara en tillfällig header, jag ska försöka ta lite mer bilder så blir den bättre, min header jag har nu är liksom ett år gammal och ser Inge vidare ut!
Här är min "fina" blogg iaf :)
http://feliciatempel.blogg.se/

Sista bilden blir en oldie!


Want - Thomas sabo

Jag har alltid älskat berlock armband, och nu vill jag sluta dregla på alla berlock armband och faktiskt ta och köpa mig ett! Thomas SABO har ju super snygga berlock armband som jag är extremt sugen på att köpa! Jag minns att jag fick ett enkelt SABO armband som liten, men jag fattade inte att dom var skit dyra, så jag klippte av armbandet som var av tyg eller något sånt och tog själva SABO märket och gjorde det till ett mobil smycke som jag därefter glömde hos en kompis som jag aldrig fick tillbaka sen....seriöst, dummare får man leta efter! Haha
Men ska iaf försöka köpa ett nytt men med berlocker! Vet exakt vilka berlocker jag vill ha! Dom ska matcha min personlighet och fritidsintressen :)


L.O.V.E


RSS 2.0