sommarlov??!

Hej! idag så var det ganska chill dag i skolan förutom vädret som var grått och deppigt! Vår klass fick typ 4 flaskor läsk av en musiklärare i vår skola!  hahah hela klassen fick typ socker chock xD På franskan kollade vi på olika franska låtar med typ musikvideos, på en sån där stor vit duk ni vet! :P så haha på första videon var det en fransk kvinna som stod i värsa dräkten och typ skakade på rumpan och allt! xD ni skulle sett Jonathan han typ satt där och dreglade!!! (okej tyck inte vår franska är konstig nu! xD)

Sen på dansen övar vi till en as bra dans som dansprofilen ska uppträda med på någon gårdsfest i om två veckor typ :P Asså jag har haft det så stressigt med skolan att jag helt glömt bort att snart är det SOMMARLOV! först går vi den här veckan, sen nästa vecka är det lägerskola som gäller! ;) näst nästa vecka är den sista veckan och då har vi den där gårdsfesten :P
(vi har sommarlov 10 juni :D, vi slutar tidigare än dom flesta skolor för vi har så många konserter
under åren typ)

skolavslutningen! 2010!!

saknar när vi var så där många! :) (alla är inte ens med på bilden!!) btw det där årtalet och datumet ihörnet stämmer inte..




sista lunchen i skolan som 6.or :P

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0