Illuminati

Tänkte ta upp något som många kanske inte tänker på. Tycker det är ganska spännande. Nämligen illuminati. Vad jag fattat är det någon satanisk grupp. De styr världen och det finns hur mycket som helst som är inblandat med illuminati. Kändisar framför allt "säljer sin själ till djävlulen" för kändisskapen, om inte illuminati får blanda in sina tecken i tex en musik video, eller låt texten kan de ångra det i efterhand. Michael Jackson hade från början en massa illuminati inblandat i hans musik. Men han gillade inte det så han blev väll en sorts rebell mot illuminati hans låt black or white visade vad han tyckte om illuminati genom att ge dom en massa dolda budskap i musikvideon och texten. Även låten They don´t care about us så hade texten en del rebell mot illuminati. Man gissar att han senare blev straffad av dom, genom tex när han anklagats för barn pedofil och när han dog helt plötsligt, så tror man att illuminati var inblandat.    
Här är michael jacksons dolda budskap i musik videon Black or white
 
Illuminati är inblandat hos de flesta kändiar som britney spears, Jay.Z, Rihanna mm. De sänder budkskap i deras musik videor genom kläderna, bakgrunden, redigeringen, tecken, eller deras låt lyrics. Ibland om man lyssnar på en låt baklänges i slowmotion kan man få höra helt andra ord än vad man annars hör.
Här är tex Justin biebers låt "baby" bakåt vänd i slowmotion.
Jag tror inte på budskapen i alla texter och tecken jag sett, men illuminati styr världen men på ett dolt sätt. De är ungefär som djävulen och finns överallt!
Märke tex igår när jag kollade Keshas musik video Die young att det var ovanligt mycket illuminati i musikvideon, det är många som uppmärksammat på det, och det är ganska tydligt att Kesha vill att man ska se det. Har aldrig sett en musikvideo med så mycket illuminati som hennes! Alla andra kändisar har kanske ett smycke, eller att dansgolvet är som en triangel som ska symbolisera illuminati.
Men redan i början av keshas musik video ser man en massa illuminati
tex Tringalarna, stjärnorna, kesha bär en ring med ett öga på, kors, det står evil på bilen i början, en döskalle, hon gör massa tecken och även låtens namn och text är illuminati. Men kesha är en "bad girl" så hon säger som sagt själv att hon "sålt sin själ till djävulen"  och utmanar ödet kan man väll säga?
 Kolla musik videon här så kanske ni förstår vad jag menar, ni kommer hitta en massa tecken som trianglarna, stjärnan, smycket mm
 Tycker illuminati är mest spännande att läsa och kolla videos om, men det är också en ganska läskig sak. fick kanske inte fram det läskiga med illuminati i det här inlägget men illuminati har varit inblandat i så mycket som 11 september, typ andra världskriget och sånt? (rätt mig om jag har fel nu, har bara tagit fakta lite här och där)
Om ni fortfarande inte förstår så kolla den här videon, det är väll någon enkelt förklarad video vad illuminati är för något, lite överdriven musik kanske men man kommer förstå.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0